Testen, modellen en hulpmiddelen

Wij richten ons in onze coaching op twee onderwerpen:
1. We gaan samen aan de slag met de vraag die hebt. Dat is immers de aanleiding om met ons als coach in zee te gaan.
2. We leren je om jezelf beter te kunnen bijsturen.

Om jezelf beter te leren bijsturen heb je inzicht nodig in wie je bent, in hoe jouw gewoonten in elkaar zitten en in hoe je gestructureerd en met meer discipline met je veranderpunten aan het werk kunt. Daar helpen we je ook bij. Testen, 360 graden feedback, onderzoek van praktijksituaties helpen je om veel beter te snappen wie je bent, door welke gewoonten of (denk)patronen je de mist in gaat maar vooral ook hoe je je talenten en ervaring beter kunt benutten.

Wij maken daarom regelmatig gebruik van testen en andere opdrachten. Voor testen maken we gebruik van de testen van Testlokaal (het professionele testmateriaal van www.123test.nl) en van de drijfverentest van RealDrives.

Onze opdrachten en oefeningen bedenken we regelmatig zelf omdat elke gecoachte een andere vraag heeft dus andere opdracht nodig heeft. Een groot voordeel is dat wij ook regelmatig trainingen geven. En in trainingen werk je altijd met oefeningen, opdrachten, simulaties, games etc.. We zijn daardoor niet alleen heel ervaren in het verzinnen van oefeningen maar we hebben ook een grote en diverse voorraad van oefeningen en materialen ‘in de kast’ staan. Daar heb je als gecoachte alleen maar profijt van.

de zes drijfveren waarop de  Realdrives test je onderzoekt, hebben elk hun eigen kleur. Je bent daarmee altijd je eigen menging van kleuren.

de zes drijfveren waarop de
Realdrives test je onderzoekt, hebben elk hun eigen kleur. Je bent daarmee altijd je eigen menging van kleuren.

 

Een klant aan het woord over RealDrives 
Wat een inspirerende dag! Met de methode Real Drives hebben we als MT inzicht gekregen in onze persoonlijke en team drijfveren. Leuke methode en heel inzichtelijk. Het heeft ons nieuwe inzichten gebracht op “onze werkelijkheid”. Daarmee gaan we zeker ons voordeel doen!  Dr. Marina A.W. Eckenhausen, directeur Foreest Medical School, Alkmaar

Weten wat je wilt is de meest stevige basis om vanuit te leven

Wij mensen zijn gelukkig heel flexibel. We passen ons aan steeds wisselende omstandigheden aan en verzinnen ongekende oplossingen voor steeds weer nieuwe problemen. Soms kost het veel pijn en moeite en andere keren lukt het oplossen van een vraagstuk fluitend. We doen al die moeite omdat we iets willen. We we willen iets bereiken en vaak ook van iets af. Inzicht in je drijfveren (ook wel als waarden of behoeften aangeduid) geeft je een enorm stevige basis om de keuzes te maken die bij jou en jouw leven passen.

Dit filmpje vond ik op youtube en het past prachtig bij het vanuit je drijfveren je leven vorm geven.