Nu een vraag, nu hulp met ‘just-in-time-coaching’

Je bent ervaren, leergierig en op zoek naar coaching?

ervaringen delen

ervaren en leergierig

Je bent best al ervaren als adviseur en/of projectleider. Dus krijg je steeds mooiere, grotere, ingewikkeldere projecten en opdrachten. Met meer dynamiek, met meer mensen met meer noten op hun zang, met meer gedoe. Hartstikke leuk en uitdagend natuurlijk.

Bij mooiere, grotere en ingewikkeldere projecten horen ook complexere gesprekken en overleggen. Die meer voorbereiding van je vragen, meer strategisch inzicht en tactisch doen. En alhoewel je best al wat weet en kunt qua gespreksvaardigheden, zoek je voor sommige van die momenten iemand waarmee je even kunt voorbereiden. Die je helpt om verder, breder, anders te kijken dan jezelf doet. Iemand die meer kennis heeft van de menselijke psyche, het menselijk handelen en communicatie dan dat jijzelf weet. Maar wel iemand met een hands-on mentaliteit. Per slot wil je wel met concrete tips en handvatten je gesprek|overleg in kunnen stappen.

Je bent dus op zoek naar ons..

Want wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het trainen en coachen van adviseurs en projectleiders. Met name adviseurs en projectleiders van ingenieursbureaus, gemeentelijke ingenieursdiensten, zorg en technische bedrijven kloppen regelmatig met leer- en ontwikkelvragen bij ons aan. Dat doen ze omdat onze aanpak praktisch, praktijkgericht, met humor en diepgang is.

Een deel van hen mailt of belt zo af en toe met concrete vragen als  ‘Ik heb over 3 dagen een gesprek (overleg) en dat wil ik graag even met je voorbereiden, wanneer kan dat?’

Natuurlijk kan dat.

Just-in-time-coaching

Want wij snappen heel goed dat je nooit uitgeleerd bent, dat het slim is om ingewikkeldere situaties met ons voor te bereiden en dat wij dan niet alleen moeten helpen bij het beter ‘snappen’ van de situatie maar ook handvatten moeten aanreiken om de situatie beter te kunnen beïnvloeden.

Daarom hebben we onze ‘just-in-time-coaching’ in het leven geroepen.

Daar maken al meerdere mensen gebruik van. Wat mensen vinden van onze coaching kun je hier lezen.

Hoe werkt dat?

in contact

in contact

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek bel, mail, app, sms je een van ons als je een concrete vraag hebt. We maken een afspraak om te bellen of skypen op een tijdstip dat jou en ons past. En dat kan ook ’s avonds of in het weekend.

Wat het kost?

Dat hangt af van de duur van het gesprek, met een minimumtarief van € 50,-

Delen

Als je denkt dat deze aanpak ook interessant is voor iemand je netwerk, deel dan deze pagina per mail of via de social media buttons links.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer willen weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact op met Wilga Janssen via het contactformulier rechts of via 06 55 79 78 32

Wij houden ons aan de NOBCO ethische gedragscode Daarin staat onder andere:

  • de coachee uiteindelijk zelf het beste weet wat goed voor hem is en zowel in zijn privé als in zijn professioneel bestaan zelf, op basis van eigen afwegingen, kan beslissen wat hij wél of niet wil; dientengevolge is de coachee ook zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt, en is hij in persoon aanspreekbaar op zijn gedrag
  • de coachee en de coach volkomen gelijkwaardig zijn, in die zin dat beiden unieke en complete mensen zijn, vol mogelijkheden
  • tijdens coaching de doelen, middelen en keuzen van de coachee prioriteit hebben boven die van de coach
  • dat alle gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld.