Kennismakingsworkshop: strategisch denken en tactisch doen

schaakbordHeb je soms het gevoel dat je ogen in je rug moet hebben? Voel je je soms een schaap dat als het even niet op let, naar de slachtbank gebracht wordt? Weet je en merk je dat er (onderhuids) allerlei belangen en spelletjes spelen waar je niet echt grip op hebt maar wel mee moet dealen? Ervaar je sommige van de mensen met wie je moet werken als onbetrouwbaar? Speelt beleid|politiek met zijn steeds wisselende belangen en tijdelijke coalities een rol in je werk al adviseur, projectleider of leidinggevende? Werk je aan een project|programma|opdracht waarin je moet laveren tussen allerlei (ook nog wisselende) partijen en belangen? Dan wordt het hoog tijd dat je leert om (nog beter) strategisch en tactisch te handelen en communiceren.

Ben je benieuwd hoe wij je dat kunnen leren? Kom dan naar onze kennismakingsworkshop. We laten je proeven aan onze modellen en aanpak.

Datum: kwartaal 1 in 2017; meld je aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de planning
Tijd: 16.00 -19.00 uur
horeca: inclusief soep en broodjes.
Locatie: midden in het land.
Er is beperkt plek. We willen een kleine groep deelnemers zodat we ruimte hebben voor persoonlijke vragen.

Hoe deelnemers er op terugkijken

Er is voldoende ruimte om  voorbeelden uit de eigen werksituatie te gebruiken in de opdrachten, zodoende kan ik de informatie en tips gelijk toepassen in de praktijk. Hartelijk dank voor alle informatie en leerzame avond. Indien u nogmaals een soortgelijke workshop organiseert, hoor ik het graag! M. Pieterson, HR adviseur.

Ik vond het een boeiend programma met meteen ook adviezen voor mijn eigen werk. Dank je. K. van der Laan, projectleider infra

Interesse?

Je kunt je aanmelden of aanvullende vragen stellen bij Wilga Janssen via het contactformulier rechts of via 06 55 79 78 32.

Delen?

Je kunt via de social media buttons links, deze workshop delen met je netwerk.

Vast zelf aan de slag?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle artikelen met tips en handvatten 

Reacties

  1. Claudia Biegel zegt

    Graag zou ik een kennismakingsworkshop volgen maar deze is al voorbij.Komt er nog een volgende aan?
    Met vr. groet
    Claudia Biegel

Laat wat van je horen

*