Persoonlijke effectiviteit

26 juli 2021

Hoe tevreden ben jij met je dagelijks leven?

Time Management, effectief en efficiënt werken, gaan over doelgericht werken aan de hand van planning, structuur, tijdsindelingen en formats voor bijvoorbeeld mails of brieven.

Wat dat te maken heeft met jouw tevredenheid over je dagelijks leven?

Meer dan je op het eerste gezicht zou denken. De technieken die je leert in een training Time Management of Persoonlijke Effectiviteit, helpen je om grip te krijgen op al het werk dat in een dag gedaan moet worden. Die vaardigheden (plannen, organiseren, overzicht houden, de tijd bewaken, assertief optreden) kun je in je werk maar ook buiten je werk goed gebruiken. En ze zijn je hele leven nuttig. Zo’n duidelijke dagplanning zorgt ervoor dat je meer energie ervaart en geeft je het gevoel dat je controle hebt en je dag nuttig besteedt. En dat zorgt ervoor dat je tevredener bent met je dagelijks leven.

Overigens geldt dat natuurlijk alleen als je werkt aan doelen die je belangrijk vindt en de meeste van je taken ook interessant, nuttig of leuk vindt om te doen. Want van heel effectief en efficiënt werken aan doelen en taken die je geen moer interesseren wordt je niet blijer natuurlijk.

Zoek je een ervaren coach die je helpt bij het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit?

Neem dan contact op met mij via het contactvenster rechts. In een oriënterend gesprek onderzoeken we jouw vraag en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Persoonlijke effectiviteit  – effectief en efficiënt werken

 

Speak Your Mind

*