POP: Jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan

POP – Persoonlijk Ontwikkel Plan

Al bezig met je POP voor 2021?

"POP

Het is weer de tijd van het jaar… Ook al is het dankzij Corona een vreemde tijd van het jaar.

In deze periode van het jaar zijn bedrijven (extra) aan de slag met hun plannen voor het komende jaar: Wat gebeurt er op de markt? Welke ontwikkelingen verwachten we? Wat willen we zelf? Welke nieuwe mogelijkheden zien we? Welke producten of diensten willen we verbeteren? Als bedrijf maak je een BedrijfsOntwikkelPlan.

Jouw loopbaan en jouw Persoonlijke Ontwikkeling

Ook van medewerkers verwachten organisaties dat ze nadenken over het komend jaar: Wat zijn je loopbaanwensen? Waarin wil jij je verder ontwikkelen? Wat is jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan? En hoe past dat binnen de ontwikkelingen van het team, de afdeling en het bedrijf?

Eerlijk is eerlijk, het is voor elke werkende belangrijk om 1 keer per jaar echt uitgebreid stil te staan bij de eigen persoonlijke ontwikkeling. En daar een POP voor te maken. Zodat je daar het komende jaar actief aan kunt werken. En op het einde van het jaar kunt zien, hoeveel je gevorderd bent. Wat je allemaal bijgeleerd en ontwikkeld hebt. Waar je jezelf een schouderklopje voor kunt geven.

POP:  Persoonlijk Ontwikkel Plan

Nou is het maken van POP niet altijd even gemakkelijk. Daarom krijg je van ons, ons format cadeau. Dit format gebruiken we al jaren in grote leertrajecten en in onze persoonlijke loopbaancoaching. In dit format vind je de 9 stappen aan de hand waarvan je een praktisch, concreet, bruikbaar Persoonlijk Ontwikkelplan maakt.

Hier vind je ons handvat:

materiaal – POP formulier – 2020

Zoek je hulp bij het maken van je POP?

Wil je hulp van een ervaren coach en trainer bij het invullen van jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan? Neem dan contact op met mij via het contactvenster rechts. En bedenk…

 

POP - de reis van je loopbaan begint bij een Persoonlijk ontwikkelplan

 

 

 

 

 

… de reis van je loopbaan begint bij een Persoonlijk Ontwikkel Plan.

 

PS Je persoonlijk ontwikkelplan en je loopbaan

In dit artikel kun je ook nog meer lezen over het POP en waarom het maken van een persoonlijk ontwikkelplan belangrijk is voor je loopbaan.

Reacties

  1. The details talked about within the write-up are a number of the very best available. Lauralee Huntlee Archer

Laat wat van je horen

*