Weten hoe je loopbaan er voor staat? Gebruik deze loopbaanchecklist.

loopbaancoaching voor 50+ professionals – de loopbaan APK vragenlijst

loopbaan checklist

loopbaan APK vragenlijst

Nu weten hoe jij, je werk en je loopbaan er voor staan?

Gun jezelf 15 minuten en gebruik daarvoor onze loopbaan checklist.

Waarom?

Werk is belangrijk als bron voor sociale contacten, je nuttig voelen, je ontwikkelen, er toe doen, ritme en regelmaat en natuurlijk ook inkomen. Dus wil je nu en in de toekomst werk dat past wat bij wat je belangrijk vindt qua sociale contacten, zinvol werken, persoonlijke ontwikkeling, werkritme en inkomen. Kortom: de inspanning en de opbrengsten moeten zoveel als mogelijk met elkaar in balans zijn.

Daarom is het belangrijk dat je regelmatig onderzoekt hoe jij, je werk en je loopbaan er voor staan. Ook als 50+ er is het belangrijk om regelmatig te onderzoeken of het werk en de toekomst van het werk nog bij je passen. Je wilt immers met plezier en goed resultaat tot aan je laatste werkdag aan de slag blijven. Dan moet je ook zelf blijven investeren in je werk en in je loopbaan. Daarom hebben we onze loopbaan APK vragenlijst ontwikkeld.

Een paar jaar geleden gaf ik technisch professionals een workshop ‘aan het stuur van mijn loopbaan’. Een weinig originele naam die wel de lading dekte ?. Het doel was de zeer vakgedreven technisch professionals te helpen zelf meer actief aan de knoppen van hun loopbaan te zitten. Ik gebruikte er een loopbaanchecklist bij die zeer in de smaak viel. Dus doe ik er jou misschien ook een plezier mee. De invalshoeken en vragen zijn gebaseerd op de vragen van cursisten en coachees. De vragen helpen je om kritisch na te denken over je werk en je loopbaan. En op zoek te gaan naar mogelijkheden om je werk en loopbaan te verbeteren. Hier vind je onze loopbaan vragenlijst.

Loopbaan APK vragenlijst

De loopbaan APK vragenlijst

Speak Your Mind

*