Wil je minder invloed? Lees onze tips. Wil je meer invloed? Lees onze tips.

Wil je minder invloed? Lees onze tips. Wil je meer invloed? Lees onze tips.

Heerlijk. Eindelijk vakantie.

Volgens het psychologiemagazine (juli 2017) gaat bijna 70% van de mensen op vakantie om uit te rusten en te ontspannen.  Geen gedoe aan je hoofd. Geen gedoe aan je strandbed. En zeker geen gedoe aan je tent.

Hoe krijg je rust aan je hoofd?

communicatie tips

Juist ja. Door zo min mogelijk invloed uit te willen oefenen op je omgeving. Want als je invloed wilt, moet je aan de bak. Je bemoeien met een gesprek. Je bemoeien met een situatie. En je vermoeien met de dag van morgen.

Hoe krijg je ‘rust aan je hoofd’ voor elkaar?

Wij verzamelden wat tips voor je.

Lees ze vooral met een hele vette knipoog.

  • Blijf zo ver mogelijk uit de buurt van andere mensen. Ga niet, nooit, never mee op een groepsreis. Zet je tent zover mogelijk van andere mensen af. Of beter nog: blijf thuis. Nu iedereen op vakantie is, heb jij de hele straat voor jezelf. Heerlijk rustig.
  • Ben je het niet eens met de situatie zoals die is: leg je er bij neer of ga weg. Anders wordt de verleiding om je er toch mee te bemoeien wel heel groot. En voor je het weet zit je je stinkende best te doen om de situatie naar je hand te zetten. Weg rust.
  • Stel geen vragen aan de mensen om je heen. Voor je het weet, zit je in een gesprek over je werk, over het leven, over de wereld. En wind je je op. Weg rust.
  • Mocht je toch mensen tegen komen, kijk dan chagrijnig zodat je niet aangesproken wordt. Kijk andere mensen niet aan want oogcontact verleidt tot een gesprek. Komt er helaas toch een gesprek geef dan alleen ja – nee antwoorden. Anders wordt je zo dierbare rust verstoord door al die mensen die verlegen zitten om gezellige praatjes. En tot slot:
  • Zitten er Nederlanders naast je op het terras, praat dan in een verzonnen taal met elkaar. Zo voorkom je dat je contact maakt met landgenoten. Niet praten is ook oké hoor. Per slot kun je met je vakantiegenoten na de vakantie ook nog van gedachten wisselen. Want jij was voor je rust op vakantie…. Toch?

Een hele fijne rustige en relaxte zomer en vakantie gewenst.

Hoe krijg ik juist meer invloed? En leuke gesprekken? 

Wil je juist wel heel graag leuke gesprekken en nieuwe mensen leren kennen? Lees dan hier onze top 10 communicatietips.

Wil je graag je gesprekstechnieken verbeteren? Een training volgen?

Neem contact op met ons via het contactvenster rechts of via 06 55 79 78 32. Wij helpen je met training en persoonlijke coaching om een invloedrijker adviseur / projectleider te worden.

Delen?

Vind je dit artikel interessant voor je relaties? Je kunt het via de social media buttons links, delen met je netwerk.

Meer lezen?

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze artikelen.

En hier kun je je inschrijven om gratis elke maand een artikel van onze hand in je mailbox te ontvangen.

 

 

Speak Your Mind

*