Maak een gratis quickscan van je vitaliteit en ga meteen aan de slag

De quickscan: een eerste ‘vitaliteitsindruk’

 persoonlijke vitaliteit

 Persoonlijke Vitaliteit?

Voor ons staat persoonlijke vitaliteit voor een situatie waarin de energie soepel door jou en je leven stroomt. Waardoor je plezier hebt, geniet van je leven en je taken met energie en verve oppakt. Je leeft je leven op basis van ‘graag willen’ in plaats van ‘moeten’. Waardoor mensen om je heen ervaren dat je sprankelt en energiek, daadkrachtig je klussen doet. Waardoor jij merkt dat mensen graag met je omgaan en je moeitelozer resultaten bereikt.

Vitaliteit is de basis van alle andere dingen die je doet. Dat kun je je meteen voorstellen als je bedenkt hoe je leven er uit ziet als je futloos, moedeloos, humeurig, angstig door het leven gaat. Op dus naar een vitaler leven. Wij dagen je graag uit met onze vitaliteitsaanjager.

Vitaliteitsaanjager?

Met de vitaliteitsaanjager © kun je:
1. Jouw aspecten van je persoonlijke vitaliteit in samenhang inzichtelijk maken.
2. Je eigen acties om je persoonlijke vitaliteit te bevorderen monitoren.

Maak kennis en ontdek met welke simpele acties je meteen een boost aan je eigen vitaliteit kunt geven. Onze vitaliteitsaanjager kent vijf aspecten:

 1. mentale kracht
 2. emotionele balans
 3. fysieke gezondheid
 4. zingeving
 5. sociale verbinding

Als je klikt op het aspect van de vitaliteitsaanjager © dat je aanspreekt, vind je daar één van de vragen van onze vitaliteitsvragenlijst ©. En tips die bij dat onderwerp horen.

Ons aanbod voor jou 

In een 1 op 1 gesprek staan jouw vitaliteit en werkplezier centraal. Met behulp van onze vragenlijst ©, kijken we op welke onderwerpen het helemaal goed zit en op welke onderwerpen je jouw vitaliteit en werkplezier kunt vergroten. Als vervolg op dit gesprek sturen we je een persoonlijk vitaliteitsadvies waarin over de voor jou belangrijke onderwerpen, reflectievragen, concrete tips, handvatten of oefeningen staan. Daar kun je dan zelf mee aan de slag. Na drie weken hebben we een Skype of telefoongesprek om te bespreken welke vorderingen je maakt en hoe je nog een stapje verder kunt gaan.

Wil je meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek? Mail Wilga Janssen via het contactformulier rechts of bel haar op 06 55797832.

Wil je een eerste indruk van je vitaliteit, concrete tips en onze aanpak? Doe dan de gratis quickscan hierboven.

Vitale organisaties – vitale teams?

Wil je je graag richten op de vitaliteit van je team|organisatie. Lees hier met welke visie, model en aanpak wij je daarbij kunnen helpen.

Wil je graag geïnformeerd blijven over nieuwe inzichten en tips om vitaal, energiek en met plezier aan het werk te zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Spreekt onze vitaliteitsaanjager je aan?  Vertel het anderen via de sociale media.

Op deze pagina vind je meer informatie over wetenschappelijk onderzoek mbt vitaliteit, werkplezier, energiek aan het werk zijn.

Reacties

 1. Joey Lathouwers zegt

  Beste mensen

  Ik ben student Verzorgende IG en moet in het kader van mijn afstuderen op mijn stage adres (zorg- instelling) een kwaliteitsverbeterplan uitvoeren. Als onderwerp heb ik “vitale teams”. Bij ons is de zaak een beetje aan het indutten. Nu heb ik geen budget en wil een nul meting uitvoeren, mag ik gebruik maken van jullie vitaliteitsaanjager?

  Met vriendelijke groet

  Joey Lathouwers

  • Wilga Janssen zegt

   Hallo Joey,
   leuk dat onze vitaliteitsaanjager je aanspreekt. Ik neem contact met je op om te overleggen over je vraag.
   Met vitale groet, Wilga

 2. Hoi Wilga of collega,

  Ik ben wel heel benieuwd welke aspecten onder emotioneel/mentaal/fysiek vallen. Dit ook in het kader van afstuderen. Zou je mij daar meer of kunnen en willen vertellen? Zou me echt ontzettend helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Esmée Rinsma

Laat wat van je horen

*