‘strategischer handelen’ coachprogramma van zes maanden

Je wilt graag leren om strategisch(er) te denken en tactisch(er) te doen. In je dagelijks werk als leidinggevende, adviseur, programmamanager of projectmanager kun je dat goed gebruiken. Je realiseert je dat je er meer tijd, aandacht en energie in moet stoppen. Want er valt in dit opzicht een hele hoop te leren. Daar wil je de tijd voor nemen. Zodat je beter snapt hoe je complexe situaties in kaart kunt brengen, gedrag en belangen van mensen in kunt schatten en kunt beïnvloeden.

Daarvoor heb ik het in-zes-maanden-strateeg-programma voor je.

Je gaat, na ons kennismakingsgesprek, meteen aan de slag. We beginnen met de RealDrives drijfverentest zodat je veel beter inzicht krijgt in je eigen en andermans drijfveren. Vervolgens gaan we aan de hand van praktijkoefeningen aan de slag met strategisch denken. Ik leer je om een goede speelveld analyse te maken zodat je veel beter ziet en snapt wat er op je kantoor, in je project of programma gebeurt. Om goed tactisch te kunnen handelen, zul je ook jezelf moeten kunnen managen dus dat is onze volgende onderwerp. Daarna gaan we aan de slag met de tactische vaardigheden die je nodig hebt om op jouw speelveld je doelen te realiseren. De laatste coachsessies en oefeningen gebruiken we puntjes op de i te zetten aan de hand van jouw dagelijkse praktijk.
Je hebt elke drie weken een coachgesprek waarin je ook oefeningen en materiaal mee krijgt om in je werk mee aan de slag te kunnen. Tussen de coachgesprekken in, hebben we contact per mail of per skype.

Maatwerk

Wij maken altijd programma’s op maat. Trainen en coachen, theorie en praktijk gaan zo hand in hand.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en zou je graag meer willen weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact op met Wilga Janssen via het contactformulier hiernaast of via 06 55 79 78 32

Vast zelf aan de slag?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle artikelen met tips en handvatten 

Laat wat van je horen

*