Strategisch denken, tactisch doen en drijfveren

de zes drijfveren waarop de  RealDrives test je onderzoekt, hebben elk hun eigen kleur. Je bent daarmee altijd je eigen menging van kleuren.

de zes drijfveren waarop de
RealDrives test je onderzoekt, hebben elk hun eigen kleur. Je bent daarmee altijd je eigen menging van kleuren.

Om beter inzicht te hebben in wat mensen beweegt, maken we gebruik van het drijfverenmodel RealDrives. Met drijfveren bedoelen we dat wat we willen, belangrijk vinden. Drijfveren hebben een enorme betekenis voor het gedrag, de energie en de effectiviteit van mensen. Ze zijn de meest stuwende kracht achter het gedrag dat mensen laten zien. Dat wil niet zeggen dat mensen niet flexibel kunnen zijn in hun gedrag. Integendeel. Wat mensen doen, zeker als ze goed zijn in strategisch denken en tactisch doen, is dat ze kijkend van uit hun drijfveren naar de omgeving, op zoek gaan naar gedrag waarmee ze invloed op die omgeving kunnen uitoefenen.

??????????????????????

Wij gebruiken de RealDrives drijfverentest om je te helpen om goed inzicht te krijgen in je eigen drijfveren, je blik op de omgeving en de effectiviteit van je gedrag. Met die kennis en inzichten ben je ook veel beter instaat om de drijfveren en het drijfverengedrag van andere mensen te doorgronden. Waardoor je beter weet waarmee die ander te beïnvloeden is.

Meer informatie en een gratis quick scan van de RealDrives drijfverentest vind je op deze pagina.

Wil je ons maandelijkse artikel met nieuwe tips liever niet missen? Meld je dan hier aan om ons artikel maandelijks in je mailbox te ontvangen.

Laat wat van je horen

*