Voor wie en hoe?

Wij, Wil Princen en Wilga Janssen helpen ingenieurs, andere technisch professionals en hun teams en daarmee organisaties om te verbeteren en vernieuwen. Onze klanten leren, zich ontwikkelen. Ze willen hun talenten, drijfveren en competenties laten groeien en bloeien. Ze willen kortom hun ambities realiseren. Wij leggen daarbij de nadruk op de mens, op leren & ontwikkelen, op communicatie, samenwerken, persoonlijke kracht|drijfveren|talenten, commercie en loopbaan.

Met onze ruime ervaring en onze APK aanpak, helpen we hen om dat,stap voor stap, te realiseren. Verspreid over deze site, vind je allerlei informatie over hoe we dat doen. Beknopt samengevat:

Aansluiten. Niet onze kennis en kunde staat centraal maar de vraag, de situatie en de persoon van de deelnemer. Leren begint pas, als je je als mens gezien en gerespecteerd voelt. Wij zorgen allereerst voor een goede sfeer waardoor het leren, experimenteren, fouten maken en over kunnen doen, in de groep als vanzelf plaats vindt.

Praktijk. Het echte leren vindt in de dagelijkse praktijk plaats. Die staat dus centraal. Voor veel van onze klanten werken we al jaren. Wij kennen hun werk, zorgen dat we bijblijven in wat er in hun markt en organisatie gebeurt, zodat we snappen waar de vraag van de deelnemer over gaat. En hem|haar precies die tools mee kunnen geven die hij|zij nodig heeft. Niet meer en niet minder.

Klevend. Op droge presentaties zit niemand te wachten. Je onthoudt iets veel gemakkelijker als er goede voorbeelden bij gegeven worden, een demonstratie, een leuke anekdote maar vooral als je het zelf kunt oefenen. Wij maken dan ook regelmatig (mini-)games voor onze klanten waardoor deelnemers uitgebreid kunnen oefenen.

Kennis maken?

Voor een persoonlijke kennismaking kun je contact op nemen via info@dekunstvananders.nl of via 06 55 79 78 32.

Lees hier verder over onze zienswijze en aanpak.