Leidinggeven: kleurrijk leiderschap op basis RealDrives drijfveren

Ken je je drijfveren, dan ken je je stijl van leidinggeven
Je stijl van leidinggeven wordt sterk beïnvloed door je drijfveren. Drijfveren bepalen in hoge mate hoe je als leidinggevende invloed uit oefent, inspireert, uitdaagt, tot een visie komt of grenzen stelt. Goede leidinggevenden weten waar ze door gedreven worden, hoe dat zichtbaar is in hun gedrag en herkennen drijfveren van een ander. Op die manier vergroten ze hun invloed. En weten ook wanneer ze tegen de grenzen van hun invloed aanlopen omdat ze niet voldoende aansluiten bij de drijfveren van de ander.

Om je te helpen hierop meer zicht en grip te krijgen hebben we een kort, actief en interactief programma:
1. Voorafgaand aan de training maak je de RealDrives test. Met deze test krijg je een heel precies beeld van de verschillende drijfveren die je gedrag beïnvloeden. Ook wordt zichtbaar welke drijfveren eventueel met elkaar botsen. De testuitslag en de betekenis daarvan worden uitgebreid op papier beschreven. En je krijgt een naslagwerk over drijfveren.
2. Tijdens de eerste bijeenkomst bespreken we de testuitslagen en het onderliggende model. Doordat je van alle deelnemers de uitslagen hoort, heb je na afloop van de bijeenkomst een goed beeld van de betekenis van alle drijfveren.
3. Na deze bijeenkomst ga je aan de hand van enkele oefeningen, in de praktijk met drijfveren aan de slag. Om je daarbij te helpen heb je 2 maal de gelegenheid om de trainer per telefoon, mail of skype vragen voor te leggen.
4. In de tweede bijeenkomst gaan we dieper in op alle in & outs van de verschillende drijfveren en op hoe je daar in de praktijk invloed op kunt uitoefenen.
5. Ook daarna heb je nog een keer de gelegenheid de trainer per mail, telefoon of skype vragen voor te leggen.

De eerst volgende trainingen staan gepland:

  • locatie: Beeksestraat 49, Prinsenbeek
  • begin 2014
  • van 17.00 uur tot 21.00 uur
  • met soep en een broodje
  • je investering bedraagt € 285,–
  • er is slechts plaats voor zes deelnemers.

Meld je aan via mij: w.janssen@dekunstvananders.nl of 06 – 55 79 78 32

PS
Heb je interesse maar wil je liever niet in een groep? Dan geven we deze training in 1 op 1 sessies. De drijfverentest RealDrives gebruiken we bij loopbaanvragen.
Heb je met je Managementteam of met een groep collega’s interesse? Dan geven we deze training op maat gemaakt voor jullie groep.

de zes drijfveren waarop de  Realdrives test je onderzoekt, hebben elk hun eigen kleur. Je bent daarmee altijd je eigen menging van kleuren.

De zes drijfveren waarop de
RealDrives test je onderzoekt, hebben elk hun eigen kleur. Je bent daarmee altijd je eigen menging van kleuren.