Tussen droom en werkelijkheid ligt jouw actiepad

Vraag je je af wat dit is? Dat kan ik me goed voorstellen :-).

Deze flap hangt in mijn coachruimte. Het is een van de twee basismodellen die ik gebruik bij persoonlijke coaching. Het beeld helpt jou als gecoachte bij het inzichtelijk maken van alle aspecten die een rol spelen bij de vraag ‘Hoe kom ik van waar ik nu ben bij waar ik naar toe wil?‘. Ons coachgesprek gaat het over dromen, doelen, stappen, wat je kan helpen (hulpbronnen), wat je kan belemmeren (hindernissen) en wat de concrete acties zijn waarmee je voor het volgende coachgesprek aan de slag gaat. Natuurlijk wil je als gecoachte bij voorkeur zelf aan het stuur zitten van je ontwikkeling. Daarom maak ik als coach steeds zichtbaar wat ik doe en waarom ik iets doe. Zodat je als gecoachte jezelf steeds beter kunt bijsturen. Vandaar deze flap op mijn kantoor.

Wil je ook op die manier gecoacht worden bij jouw vraag? Neem dan contact op met mij op 06 55797832  of via het informatieblok hiernaast.

Vind je dit een interessante aanpak? Deel deze pagina dan met je vrienden, collega’s en bekenden via de social mediabuttons hiernaast.
november 2014 101

Laat wat van je horen

*