Workshop ‘inzicht in jouw en andermans drijfveren’

Introductieworkshop ‘drijfveren geven gedrag kleur’

Ons gedrag wordt gestuurd door onze drijfveren. Onze drijfveren beïnvloeden in wisselwerking met de omgeving welke talenten, overtuigingen en vaardigheden we ontwikkelen. Goede adviseurs en projectleiders weten waar ze door gedreven worden en herkennen drijfveren van een ander. Op die manier vergroten ze hun invloed.

In deze 3 uur durende actieve workshop, ontwikkel je inzicht in je eigen en andermans drijfveren. Zodat je je eigen gedrag beter snapt en kunt besturen. En de redenen van het gedrag van je collega’s of medewerkers beter begrijpt en van daaruit hun gedrag kunt beïnvloeden.

Deze introductieworkshop bestaat uit een quickscan die je een globaal beeld geeft van jouw persoonlijke drijfveren. We bespreken de test, het onderliggende model en laten je zien welk gedrag hoort bij een bepaalde drijfveer. En we experimenteren met het gedrag wat bij een bepaalde drijfveer hoort.

Je gaat naar huis met een duidelijk idee van wat het model inhoudt en wat hoe het jou kan helpen je invloed te vergroten.

De  eerstvolgende introductieworkshop is gepland:

  • op een centraal in het land gelegen locatie (meestal Kontact der Kontinenten in Soesterberg)
  • kwartaal 1 in 2017; meld je aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de planning.
  • van 16.00 uur tot 19.00 uur
  • met soep en broodjes
  • er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers zodat we ook aandacht aan jouw vragen kunnen geven.

Meld je aan bij Wilga Janssen via het contactformulier rechts of via 06 – 55 79 78 32

PS
Onze klanten vertellen ons dat deze workshop ook voor hun teams erg leerzaam en leuk is. Met behulp van de RealDrives 2e generatie drijfverentest wordt helder welke drijfveren, kwaliteiten en ambities in het team aanwezig zijn. Door de beelden over het team en het gedrag in het team hieraan te koppelen, groeit het team in zijn samenwerking.

Wil je een workshop op maat van je team? Neem dan contact op met Wilga via het contactformulier rechts of via 06 55797832.

Meer lezen?

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze artikelen, waaronder een aantal artikelen over drijfveren en RealDrives.

Delen?

Je kunt via de social media buttons links, deze workshop delen met je netwerk. Wij waarderen dat zeer.

Laat wat van je horen

*