Workshop ‘vitale mensen, vitale teams’ tijdens het Best Value Congres 2016

Vitale mensen, vitale teams… met ‘de vitaliteitsaanjager ©’

Op 13 en 14 april vindt in de Reehorst in Ede, het 4e Best Value Congres plaats. Wij geven op beide dagen de workshop ‘vitale mensen, vitale teams… met de vitaliteitsaanjager©’.

Wie werkt vanuit Best Value principes wil dat in de uitvoeringsfase op ieder moment door iedereen precies de goede dingen gedaan worden. En realiseert zich tegelijkertijd dat alle werk op elkaar ingrijpt. Hoe bespreek je met je team alle aspecten die van invloed zijn op het persoonlijke en op team functioneren op een samenhangende en tot actie aanzettende wijze? En laat je tegelijkertijd de verantwoordelijkheid bij de experts in je team?

Daarvoor hebben Wilga Janssen (De Kunst van Anders) en Hildegonde Mostert (PRCL) de vitaliteitsaanjager© ontwikkeld. De vitaliteitsaanjager© is een handvat en aanpak die er samen voor zorgen dat een team zelf grip houdt op alle aspecten die het persoonlijke en team functioneren beïnvloeden.

In deze workshop presenteren we u de Vitaliteitsaanjager©, hoe deze aansluit bij Best Value en gaan we natuurlijk ook aan de slag.

Meer informatie en de aanmeldmogelijkheid voor het Best Value congres 2016 vindt u hier.

Interesse?

Heeft u interesse in persoonlijke vitaliteit en/of teamvitaliteit? En bent u benieuwd hoe wij u met het model en de aanpak van de vitaliteitsaanjager, kunnen helpen om de vitaliteit te versterken? Wij gaan hierover graag met u gesprek. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier rechts of via 06 55 79 78 32.

Links kunt u de uitnodiging voor het Best Value congres 2016 delen met uw contacten.

best value nederland

 

Meer weten over vitaliteit?

Op deze pagina vind u een overzicht van alle artikelen en u kunt er naar de gratis quick scan ‘persoonlijke vitaliteit’.